Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2009

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λευκάδας
ΕΠΙΣΤΟΛΗ

1 σχόλιο:

  1. Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,
    Φίλες και φίλοι,
    Οι επερχόμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν είναι απλά μια σύγκρουση δυο κομμάτων ή δυο πολιτικών αρχηγών αλλά σύγκρουση δυο διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων για την πορεία της χώρας.
    Η Νέα Δημοκρατία, από τη μια, με άλλοθι τη διεθνή οικονομική κρίση, εφαρμόζει μια πολιτική αδιέξοδη που συντηρεί και διευρύνει τις κοινωνικές αδικίες φορτώνοντας τα βάρη στους πολλούς και μη έχοντες χωρίς να δίνει προοπτική για τον τόπο.
    Μια πολιτική που οδήγησε σε γενική οικονομική παρακμή και παράλληλα σε πολιτική κρίση, κρίση θεσμών, κρίση αξιών.
    Το κράτος παραδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου διαφθορά και στις αδηφάγες ορέξεις των κάθε λογής «ημετέρων».
    Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι η κρίση μπορεί να γίνει και ευκαιρία για την ανάδειξη και αντιμετώπιση μεγάλων προβλημάτων που αφορούν στο άμεσο μέλλον και στη μακροπρόθεσμη προοπτική της χώρας. Η Νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο βήμα για μια αναγκαία βαθιά αλλαγή στην Πατρίδα μας. Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει συγκεκριμένο σχέδιο για την έξοδο από την κρίση που βιώνουμε όλοι μας, για τη δημιουργία μιας δικαιότερης και πιο ανθρώπινης κοινωνίας.
    Είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και των πολιτών, για να φέρουμε ξανά την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

    Φίλες και φίλοι,
    Γνωριζόμαστε καλά εδώ και πολλά χρόνια. Ζω ανάμεσα σας, είμαι ένας από σας, αντιμετωπίζουμε μαζί την ίδια καθημερινότητα. Στην μέχρι τώρα πολιτική μου διαδρομή υπηρέτησα πολιτικές αξίες και μαζί συνεργαστήκαμε για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργου που αναβάθμισε τον τόπο μας και την ποιότητα της ζωής μας.
    Πάντοτε βρέθηκα στην πρώτη γραμμή όλων των εκλογικών μαχών. Μαζί σε δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις κρατήσαμε το ΠΑΣΟΚ ψηλά.
    Σε αυτήν την κρίσιμη για την χώρα εκλογική αναμέτρηση δίνω τη μάχη με τους συνυποψήφιούς μου για την μονοεδρική της Λευκάδας και ζητώ την ψήφο σας, εκφράζοντας και με αυτή την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη διαχρονική σας στήριξη και την εμπιστοσύνη.
    Δεσμεύομαι να εργαστώ με προγραμματισμό, συνέπεια και σθένος για την προώθηση λύσεων στα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας. Θα είμαι ο βουλευτής όλων των Λευκαδιτών και θα παραμείνω κοντά σας, όπως έπραξα σε όλη μου την ζωή. Θα συνεργασθώ με τους θεσμικούς φορείς για την υλοποίηση των κοινών μας στόχων. Μα πάνω από όλα θα αγωνιστούμε με μπροστάρη τον Πρόεδρο του κινήματος Γιώργο Παπανδρέου για μια δικαιότερη κοινωνία και μια πιο ανθρώπινη ζωή.
    Σας καλώ όλους στον αγώνα για τη νίκη.
    Μαζί θα τολμήσουμε και θα αξιοποιήσουμε δυνατότητες και ευκαιρίες.
    Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε.

    Φιλικά

    ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ
    Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.