Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2009


Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,
Φίλες και Φίλοι της Λευκάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ .........

1 σχόλιο:

  1. Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,
    Φίλες και Φίλοι της Λευκάδας


    Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας απευθύνομαι μια φορά ακόμη στη λογική και τη κρίση σας. Ζητώ με τη ψήφο σας να εγκρίνετε την ενεργό συμμετοχή μου στα κοινά και να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων.
    Στις εκλογές του 2004 με τιμήσατε και σας τίμησα. Εσείς με τη ψήφο σας κι εγώ με την έντονη παρουσία μου στη Βουλή και το πολυσήμαντο έργο που πραγματοποίησα στο Νομό σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Ένα έργο που σήμερα αναγνωρίζεται από όλους τους Λευκαδίτες και τα εκατομμύρια των επισκεπτών του Νομού! Μέσα σε 3,5 χρόνια συνέβαλα ώστε να επενδυθούν στη Λευκάδα πάνω από 100 εκατομ. € (δηλαδή πάνω από 35 δις δρχ), χωρίς να λογαριάζονται ορισμένες πρόσθετες χρηματοδοτήσεις. Το έργο κάλυψε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής. Αύξησε τις θέσεις εργασίας και δημιούργησε τις δυνατότητες για ανάπτυξη και καλύτερες συνθήκες ζωής σε μονιμότερη βάση.
    Με συλλογικές και ατομικές προσπάθειες δόθηκαν λύσεις σε πολλά από τα χρονίζοντα προβλήματα του Νομού γιατί είχα προετοιμασμένο Σχέδιο, ολοκληρωμένο Πρόγραμμα, Προτεραιότητες και σωστές επιλογές! Σε όλο το διάστημα είχα ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας. Έγινε σοβαρό έργο αλλά δε μπορώ να ισχυρισθώ ότι δεν έγιναν και λάθη. Άλλωστε, λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν εργάζονται.
    Στις εκλογές του 2007 δε μου δόθηκε η ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή, αλλά εγώ δε σταμάτησα να προσφέρω στον τόπο. Έμεινα κοντά σας με αγάπη και σεβασμό, ενώ σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς δεν έπαψα να προσφέρω δυνατότητες χρηματοδότησης ώστε να συνεχισθούν έργα και δραστηριότητες που είχαν μείνει σε εξέλιξη. Δυστυχώς, ορισμένα ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.
    Σε προσωπικό επίπεδο δεν έπαψα να είμαι στη διάθεσή σας.
    Σ’ αυτές τις εκλογές (2009), ζητώ την ψήφο σας ώστε να συνεχίσουμε μαζί το έργο που ξεκινήσαμε και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, νέους δρόμους, προσφέροντας στο σήμερα και στις γενιές που έρχονται δυνατότητες, πίστη και όραμα!
    Φίλες και Φίλοι, οι εκλογές αυτές είναι οι πιο κρίσιμες. Είναι εκλογές αυξημένης ευθύνης για όλους μας απέναντι στον τόπο.

    Σας καλώ όλους να κερδίσουμε το στοίχημα και το μέλλον των παιδιών!


    Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,

    Ξενοφών Βεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.