Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2009





ΔΗΛΩΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Οι πολιτικές του δικομματισμού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη χώρα. Το τοπίο είναι γκρίζο, οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνονται. Εργασιακές σχέσεις, μισθοί, ασφαλιστικό, ανεργία, περιβάλλον, υγεία, εκπαίδευση, όλα στο στόχαστρο.
    Τα τεράστια δημοσιονομικά ελλείμματα και χρέη καλούνται να καλύψουν τα πλατιά λαϊκά στρώματα, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι, η γενιά των 500 ευρώ.
    Οι νέοι «πολιορκημένοι» στα αδιέξοδα. Πτυχία χωρίς αντίκρισμα, μαύρη ανασφάλιστη εργασία, προγράμματα stage, ελαστική απασχόληση.
    Από την άλλη μεριά τα καρτέλ δρουν ανεξέλεγκτα, το τραπεζικό σύστημα αλωνίζει και 35-40 εταιρείες (τραπεζικοί όμιλοι – πολυεθνικές – μεγάλες κατασκευαστικές) σφυρίζουν αδιάφορα και με την άκρατη συναίνεση του δικομματισμού εξακολουθούν να συσσωρεύουν πλούτο.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Με τους μακρόχρονους αγώνες της με τις θέσεις και τις προτάσεις της η Ριζοσπαστική Αριστερά δίνει διέξοδο και ελπίδα.
    Καλούμε τους πολίτες της Λευκάδας να στηρίξουν το ενωτικό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς που υπερασπίστηκε, χωρίς εκπτώσεις, τα δικαιώματα, τα δημόσια αγαθά, τις κοινωνικές υπηρεσίες, το περιβάλλον.
    Γιατί η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στον αγώνα ΟΛΩΝ ΜΑΣ για καλύτερη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.