Παρασκευή, Μαΐου 15, 2009

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ NOMOY ΛΕΥΚΑΔΟΣ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ


ΤΗΣ 1/50Μ/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ( Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ),


ΦΕΚ 181/16.4.2009

Ο Δήμαρχος ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
Την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας μίας (1) θέσεως της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) ως εξής:
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

α/α
Κλάδος
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


Ανάλυση θέσεων
(1)

1
ΔΕ28 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
1
1


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

Ι. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
Οι υποψήφιοι πρέπει :
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1959 έως και 1988.
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Κατά τον χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και κατά τον χρόνο του διορισμού να μην έχουν κώλυμα διορισμού για λόγους που αναφέρονται στα άρθρα 11,12,13,14,15,16,17του Ν. 3584/07

5. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
6. Τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμίδας και των Ανεξάρτητων Αρχών οι οποίοι διορίστηκαν βάσει του ν.2190/1994 δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα πριν συμπληρωθεί πενταετία από την ημερομηνία διορισμού τους. Η απαγόρευση αυτή αφορά αποκλειστικά τους μόνιμους υπαλλήλους των ανωτέρω φορέων η υπηρεσιακή κατάσταση των οποίων ρυθμίζεται από τον Υπαλληλικό Κώδικα.

ΙΙ. ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
ΚΛΑΔΟΣ ΔΕ28 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΘΕΣΗ ΜΙΑ (1)

α/α
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Κύρια Προσόντα
(κύριος πίνακας κατάταξης)
Επικουρικά προσόντα
(Επικουρικοί πίνακες κατάταξης κατά ΣΕΙΡΑ, εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψήφιο του κύριου πίνακα)
1ος

2ος

1
Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Β΄ τάξης Δ΄.

Χ
Χ
χ
2
Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 (ΦΕΚ 46Α ) ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η παραπάνω άδεια χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.
Χ
-
-
3
Ομώνυμος ή αντίστοιχος, απολυτήριος τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολής της αλλοδαπής. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η παραπάνω άδεια χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας
-
Χ
-
4
Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου), ), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ.580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών μετά την απόκτηση της άδειας μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Β΄ τάξης Δ΄.
-
-
Χ
5

Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική.
Χ
Χ

Χ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄
ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Η αίτηση απευθύνεται και υποβάλλεται στο Δήμο Λευκάδας, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Άγγελου Σικελιανού και Ν. Σβορώνου, ΤΚ 311 00, Ν. Λευκάδας, (αρμόδια υπάλληλος για παροχή πληροφοριών κα. Γεωργία Χαλκιοπούλου, τηλέφωνο : 2645360548).

Το έντυπο της αιτήσεως (ΔΕ: 193Φ) διατίθεται από το Δήμο.

Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αιτήσεως:
α) Από την επιλογή του αρχικού menu «Έντυπα Αιτήσεων» – «Διαγωνισμών Φορέων» της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).
β) από την κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας www.kep.gov.gr και στην επιλογή Σύνδεσμοι, επιλογή «Ανεξάρτητες και άλλες αρχές», επιλογή «ΑΣΕΠ» - «Διαγωνισμών Φορέων».

Με την κατάθεση της αιτήσεως, η οποία πρέπει να είναι υπογεγραμμένη επισυνάπτεται και παράβολο δέκα πέντε (15) Eυρώ που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.), άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ) ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΑΥΤΩΝ


Ο υποψήφιος με την αίτηση πρέπει να υποβάλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά επικυρωμένα , όπως αυτά αναλυτικά αναφέρονται στην αναρτηθείσα στον Δήμο Λευκάδας Προκήρυξη.



Λευκάδα 12 Μαΐου 2009
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ



ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΦΕΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.