Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΛΕΝ ΜΑΡΙΝΟΥ - ΞΑΝΘΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

Η Μηδενική ανοχή του κ. Καραμανλή κατέληξε σε μηδενική τιμωρία.
Η πομπώδης ηθικολογία ακολούθησε το πολιτικό κενό αφήνοντας βαθιά σημάδια στη Δημοκρατία μας και την κατάρρευση αξιών και αρχών .
Το πολιτικό σύστημα του κ. Καραμανλή και της δια κυβέρνησής του απέκτησε σταθερές :
Οι "νταβατζήδες του Μπαϊρακτάρη" , "οι κουμπάροι ", οι " χρηματιστηριακές των φίλων " που άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία , οι "υποκλοπές " , η " απαγωγή των Πακιστανών " , το "βατοπαίδι " , τα "ελλείμματα " το " δημόσιο χρέος " η " πλήρης απορρύθμιση του ΕΣΥ και του Κοινωνικού Κράτους " σε συνδυασμό με την κομματικοποίηση του Κράτους και της Οικονομίας μεταμφιεσμένης ως ΑΠΟΓΡΑΦΗ συμπληρώθηκαν με την ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ , στέλνοντας και το μήνυμα: Για περισσότερη δημοκρατία , λιγότερη βουλή ".
Η ΝΔ και το 1989 και το 2004 ήρθε στην εξουσία με το μανδύα του αδιάφθορου .
Αντ' αυτού συγκάλυψαν , ρήμαξαν και κατασπατάλησαν το αναπτυξιακό και κοινωνικό απόθεμα της χώρας. Οι αμήχανες κραυγές του Καραμανλή και της Κυβέρνησής του στην προσπάθεια να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία δεν πείθουν πλέον Λαός έχει πεισθεί για τα επερχόμενα δεινά.
Το ΠΑΣΟΚ θα παραλάβει τη χώρα στη βαθύτερη κρίση από τη μεταπολίτευση.
Κρίση οικονομική , θεσμών , προσανατολισμού , διεθνούς αξιοπιστίας.
Το ΠΑΣΟΚ όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου στις Ευρωεκλογές κάνει την Αρχή μιας νέας πορείας , νέα πορεία για την Ελλάδα , νέα πορεία για μια Δημοκρατική, Κοινωνική Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.