Πέμπτη, Μαΐου 07, 2009


Σύσκεψη με θέμα τη νομιμοποίηση των σταβλικών εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Πρέβεζας, με πρωτοβουλία του Νομάρχη Πρέβεζας, κ. Βασίλη Ιωάννου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από τη Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης, συνεχίζεται αυξανόμενο το ενδιαφέρον από τους κτηνοτρόφους του Νομού μας για τη νομιμοποίηση των σταβλικών τους εγκαταστάσεων, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της άδειας λειτουργίας των σταβλικών τους εγκαταστάσεων.
Επισημαίνεται μάλιστα σε όσους έχουν αυθαίρετα κτηνοτροφικά κτίσματα σε συνεργασία με το μηχανικό τους να επισπεύσουν τη διαδικασία για εξαίρεση από κατεδάφιση των αυθαίρετων σταβλικών εγκαταστάσεων που έχουν αναγερθεί πριν τις 20-03-2003, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν και στην έκδοση της άδειας λειτουργίας, εφόσον πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις (περιβαλλοντικοί όροι, αποστάσεις από οικισμούς, ποτάμια συνεχούς ροής, εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους κλπ).
Εφίσταται η προσοχή των κτηνοτρόφων ότι η εξαίρεση από την κατεδάφιση μπορεί να ζητηθεί μέχρι τις 31-12-2009. (Είναι η τελευταία παράταση). Τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον πολύ στενά και δεν θα πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία από κανέναν.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από τη Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης Πρέβεζας, τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής στο τηλέφωνο 2682028930 από τους αρμόδιους κ. Νικόλαο Κερμελή, κ. Μιχάλη Κοτσαρίνη και τον αναπληρωτή Δ/ντή κ. Κων/νο Γραμματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.