Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2009



Μεικτό Μουσικό Σύνολο Λευκάδος
“Άγγελος Σικελιανός”
Δελτίο Τύπου
Το Μεικτό Μουσικό Σύνολο Λευκάδος με αίσθημα ευγνωμοσύνης θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσίαση τους την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Συνόλου που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου 2009, ημέρα Σάββατο στο Κηποθέατρο “Άγγελος Σικελιανός”.
Η καλλιέργεια της ποιοτικής μουσικής και διάδοσή της όπως επίσης η διατήρηση της αποτελούν κύριο μέλημα όλων. Ο στόχος του Μεικτού Μουσικού Συνόλου Λευκάδος “Άγγελος Σικελιανός”, είναι να συμβάλει στην προώθηση και ανάπτυξη της Μουσικής Τέχνης, Παράδοσης και Παιδείας σε όλα τα Κοινωνικά στρώματα. Να δόση τη δυνατότητα στην νεολαία που επιθυμεί να σπουδάσει συστηματικά την Μουσική Τέχνη.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσίαση τους στην συναυλία του Συνόλου, τον Βουλευτή Λευκάδος κο Θέοδωρο Σολδάτο, τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κο Άγγελο Βλάχο, τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης πατήρ Ηλία Μάλφα, τον Δήμαρχο Λευκαδίων κο Βασίλειο Φέτση, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδος για την διευκόλυνση διεξαγωγής της συναυλίας, το Studios Lefkatas για την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σταθμού (http://studiolefkatas.blogspot.com/) και τηλεοπτική κάλυψη καθώς και την ομάδα του MyLefkada (www.mylefkada.gr) και ιδιαιτέρα τον κο Διονύση Κούρτη. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παραβρέθηκε εκείνη την ημέρα στο Κηποθέατρο “Άγγελος Σικελιανός”.
Με τα τιμής
Τα μέλη του Συνόλου