Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2009

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

    Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την Λευκάδα μας, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νησί μας. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκάδα και δεν σταμάτησα ποτέ να βοηθώ με κάθε τρόπο το νησί και τους υπέροχους συμπατριώτες μου.
    Ο χρόνος, που είχα στη διάθεσή μου για προεκλογική προετοιμασία ήταν πολύ μικρός, ωστόσο έδωσα τον αγώνα με πνεύμα ενότητας και αληλλεγγύης και με υψηλό φρόνημα ευθύνης, μαζί με τους άλλους δυο συνυποψηφίους μου, Σπύρο Μαργέλη και Θωμά Μεσσήνη.Ο αγώνας μας δικαιώθηκε και η νίκη ανήκει σε όλους τους πολίτες, ανήκει στη χώρα μας, ανήκει στη Λευκάδα μας.
    Η κάλπη μίλησε, μπορεί να μην είμαι εγώ ο άνθρωπος, που θα σας εκπροσωπήσει στη Βουλή των Ελλήνων, αυτό όμως δεν αναιρεί τη χαρά μου, που βρέθηκα κοντά σας και προσπάθησα να σας μεταδώσω τη θέληση, τη διάθεση και την έγνοια μου να εργαστώ για το καλό του νησιού και των κατοίκων του που αξίζουν το καλύτερο.
    Επιθυμώ να σας εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη, την αγάπη και την αποδοχή, που μου δείξατε σε αυτή την παρθενική μου εμφάνιση, ως διεκδικητής της βουλευτικής έδρας στο νησί, που αγαπάμε και στηρίζουμε όλοι μας.
    Αισθάνομαι, τέλος, την ανάγκη να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών και να παλεύω για το καλό της Λευκάδας από οποιαδήποτε θέση. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους εσάς.
    Να με αισθάνεσθε δικό σας άνθρωπο.

    Με εκτίμηση
    Οκτώβριος, 2009 Θεόδωρος Γεωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.