Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριολεκτικά πλημμύρισε από κόσμο η κεντρική πλατεία της Λευκάδας την Πέμπτη 1-10-2009 στη συγκέντρωση-ομιλία που πραγματοποίησαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ Λευκάδας, με πρώτο ομιλητή τον π. Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Θεόδωρο Γεωργάκη. Οι στιγμές ήταν μοναδικές και ανεπανάληπτες, ο λόγος του συγκλονιστικός και καίριος, ενώ ο ίδιος καταχειροκροτήθηκε από πλήθος πολιτών όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων.
Πιο συγκεκριμένα, ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης, Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω στο επάγγελμα, έχοντας χαράξει και σηματοδοτήσει μια αξιόλογη πορεία δεκαέξι χρόνων ως Δήμαρχος της Ηλιούπολης, ζήτησε την ψήφο-εντολή του υπερήφανου λαού της Δημοκρατικής Λευκάδας. Ευγενής υπηρέτης του Λευκαδίτικου λαού, πρωτοπόρος οραματιστής και άνθρωπος με βούληση, εμπειρία και γνώση δεν υποσχέθηκε απλώς μια νέα εποχή ελπίδας και προοπτικής κατακεραυνώνοντας την άγονη πενταετία κυβερνητικής πολιτικής της Ν.Δ με παραδείγματα και αποδείξεις, αλλά ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στους στόχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την Λευκάδα και την Ελλάδα γενικότερα.
Η αξία των πέντε (5) ρεαλιστικών στόχων του ΠΑ.ΣΟ.Κ έγκειται στη ουσιαστική αναβάθμιση του πολίτη και της θέσης του τόσο σε ατομικό-προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Θέματα υψίστης σημασίας, όπως η Εθνική Στρατηγική, η Πράσινη Ανάπτυξη, η Ποιοτική Παιδεία, το Κοινωνικό Κράτος Δικαίου, σήμερα αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κ. Γεωργίου Παπανδρέου. Συνοδοιπόροι σε αυτόν το δύσκολο, ανηφορικό αλλά καρποφόρο αγώνα τάσσονται ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Θεόδωρος Γεωργάκης, Σπύρος Μαργέλης, Θωμάς Μεσσήνης. Όλοι σε πνεύμα ομονόησης και ενότητας ανέπτυξαν τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα της Νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ
(ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ. )