Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2009

Φωτογραφικο υλικο απο την μεταδοση των αποτελεσματων των Βουλευτικων εκλογων της 4ης Οκτωβρίου 2009 στην Λευκάδα απο το Studio Lefkatas 90,5 fm & Lefkatas Tv. Με Βουλευτη των Σπυρο Μαργελη.
Ευχαριστουμε ολους οσους βοηθησαν για να βγουν εις περας η μεταδοση των αποτελεσματων.την Νομαρχια Λευκάδας για την αψογη εξυπηρετηση προς στον Σταθμο μας.
των Γιωργο Πολιτη που ηταν με την Βασω Κτενά για την μεταδοση των αποτελεσματων απο την Νομαρχια και τον Ηλια Κοντογεωργη μαζι με την Κατερινα Μεσσηνη και το Βαγγελη Γιαννουλατο που ηταν και συντονιστες της εκπομπης "Εκλογες 2009".
Ευχαριστουμε το ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΕΛΗ για τα εξωτερικα πλανα που μας εφερε κατα την διαρκεια των αποτελεσματων.
Τελος η Ιδιοκτητες του Σταθμου Βαγγελης και Βασω Κτενα ευχαριστουν ολο τον κοσμο για την αγαπη τους και ειδικα τους χορηγους αυτης της εκπομπης .τελειωνοντας ευχαριστουμε πολυ για αλλη μια φορα τον ΘΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ , ΗΛΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΣΣΗΝΗ , ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟ , ΤΗΝ κ.ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ STUDIO , ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ , ΣΠΥΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ: ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΙΚΗ , ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΜΑΤΑ , ΜΑΡΚΟ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗ.ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ. ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΝΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ , ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΕΛΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗ.