Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2009


ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στις 29 και 30 Αυγούστου 2009 διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία αγώνες ιστιοπλοΐας OPTIMIST (για παιδιά 8 ως 14 ετών) στην περιοχή Αλυκών Αλεξάνδρου. Τους αγώνες διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας και συμμετείχαν ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης (Πρόοδος), ο Ναυτικός Όμιλος Ολυμπιακού, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας και ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 26 αθλητές. Ο Ν.Ο. Λευκάδας κατέλαβε μια δεύτερη θέση (Έλλη Λιοπύρη) και δύο τρίτες (Αραβανής Τηλέμαχος και Γιαννουλάτου Ηλέκτρα). Διακρίθηκαν επίσης ο Χόρτης Αλέξανδρος και ο Διγενής Νικόλαος, που κατέλαβαν τις τλεταρτες θέσεις.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χριστόνικος Γιαννίρης και έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη διεξαγωγή. Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας θέλει να εκφράσει ευχαριστίες ιδιαιτέρως στους γονείς αλλά και σε όσους βοήθησαν (2Κ art n Print, ΦΡΥΝΙ - Στο Μόλο, Αφοί ΚΑΤΩΧΙΑΝΟΥ και Γ. Χόρτη για το δείπνο που παρέθεσε) ώστε να ανταποκριθεί ο Ν.Ο.Λ. στις απαιτήσεις του αγώνα. Επίσης ευχαριστεί τους προπονητές Απόστολο Τσιόκο και Γιούρι Τοκοβόι.
Στις απονομές παραβρεθήκαν από τις Αρχές του τόπου ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θ. Σολδάτος, ο Νομάρχης Λευκάδος κ. Κ. Αραβανής, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Γ. Κούρτης και εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως.
Οι Όμιλοι έδωσαν ραντεβού στην επόμενη συνάντηση!