Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΝΑΠΛ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



10-06-2009


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Το ιδιαιτέρως χαμηλό άθροισμα των ποσοστών της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (66.6%), το χαμηλό ποσοστό του κάθε κόμματος ξεχωριστά, (Ν.Δ. 33,12% & ΠΑ.ΣΟ.Κ. 33,5%), και το μεγάλο ποσοστό αποχής (52%) στο Νομό, οδηγούν στα εξής συμπεράσματα:

1. Οι Λευκαδίτες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι οι ρυθμοί κυβερνητικού έργου είναι αναντίστοιχοι των προσδοκιών τους, ενώ ταυτόχρονα καταδικάζουν και τις συμπεριφορές εκείνων των κυβερνητικών στελεχών που έβλαψαν την κυβερνητική διαδικασία και εξέθεσαν τον πρωθυπουργό στις δεσμεύσεις του για σύνεση και σεμνότητα.

2. Παράλληλα καταδικάζουν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι δεν διατύπωσε αξιόπιστο και εποικοδομητικό αντιπολιτευτικό λόγο, αφού περιορίστηκε στη σκανδαλολογία και δεν τοποθετήθηκε με υπευθυνότητα στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν στον τόπο.

3. Τέλος η τεράστια αποχή πρέπει να προβληματίσει όλα τα κόμματα και όλο το πολιτικό σύστημα, αφού δεν κατάφεραν -ή δεν καταφέραμε- να φέρουν τον πολίτη στην κάλπη, κάτι που κατά την άποψή μου αποτελεί απόρριψη της εικόνας και των ιδιαιτέρων γνωρισμάτων που σήμερα χαρακτηρίζουν την πολιτική διαδικασία.



Θοδωρής Σολδάτος
Βουλευτής Νομού Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.