Τρίτη, Ιουνίου 09, 2009


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Το μοναδικό που διεξάγεται στην Ελλάδα

19 – 22 Ιουνίου στη Βασιλική Λευκάδας

Η χρυσή Ολυμπιονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ θα κηρύξει σε δύο εβδομάδες την έναρξη του Φεστιβάλ Θαλασσίων Αθλημάτων στη Βασιλική Λευκάδας. Μαζί με την κατά τεκμήριο πιο επιτυχημένη Ελληνίδα ιστιοπλόο θα είναι και το πλήρωμα του χάλκινου μεταλλίου του Πεκίνου, η ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και η ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗ.
Οι δις πρωταθλητές Ευρώπης στην κατηγορίας τορνέιντο (tornado) ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ συμμετέχουν στην ανοιχτή ιστιοδρομία των καταμαράν.
Ο JOE BENNETT, νικητής στο παρελθόν του ROUND TEXEL TIGER CLASS και νικητής στο περσινό Φεστιβάλ, υπερασπίζεται τον τίτλο του.
Ο KIER KLARK πρωταθλητής Ευρώπης νέων παλαιότερα στα λέιζερ (lazer), έρχεται για να κατακτήσει την πρωτιά. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα του το επιτρέψει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή!
Τα χρηματικά βραβεία που ανακοίνωσε ο δήμος Απολλωνίων για τους νικητές εκτόξευσαν την εκδήλωση ενδιαφέροντος και οι φετινές συμμετοχές αναμένεται να σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Τα βραβεία έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

CATAMARAN CLASS πρώτο πλήρωμα 1.000 ευρώ, δεύτερο 500 ευρώ, τρίτο 250 ευρώ.
LASER CLASS πρώτος 1.000 ευρώ, δεύτερος 500 ευρώ, τρίτος 250 ευρώ.
LASER RADIAL CLASS (WOMENS) πρώτη 400 ευρώ, δεύτερη 200 ευρώ.
YACHT CLASS πρώτο πλήρωμα 250 ευρώ, δεύτερο 150 ευρώ, τρίτο 50 ευρώ.
OPEN DINGHY CLASS πρώτος 250 ευρώ, δεύτερος 150 ευρώ, τρίτος 50 ευρώ.
SLALOM πρώτος 1.000 ευρώ, δεύτερος 500 ευρώ, τρίτος 250 ευρώ.
Πρώτη κατηγορίας γυναικών, εφόσον υπάρξουν συμμετοχές, 250ευρώ.
FREESTYLE πρώτος 750 ευρώ, δεύτερος 400 ευρώ, τρίτος 200 ευρώ. Πρώτη κατηγορίας γυναικών, εφόσον υπάρξουν συμμετοχές, 250 ευρώ.
SPEED EVENT πρώτος 400 ευρώ, δεύτερος 200 ευρώ, τρίτος 100 ευρώ. Πρώτη κατηγορίας γυναικών εφόσον υπάρξουν συμμετοχές 100 ευρώ.

Από τις παράλληλες εκδηλώσεις αναμένεται να ξεχωρίσει η συναυλία της συνθέτριας/αρπίστριας Phil Holland, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φοράς μπροστά σε κοινό επιτυχίες από το νέο της cd “Με θέα το πέλαγος’’.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις των extreme sports αναμένεται ο διαγωνισμός - show bmx, αφού πρόκειται να συμμετάσχουν οι καλύτεροι Ευρωπαίοι αναβάτες, ενώ δροσερή νότα έρχεται να προσθέσει ο καθιερωμένος διαγωνισμός για την ανάδειξη της miss bikini με την συμμετοχή 14 κοριτσιών από διάφορες χώρες της Ευρώπης.


Επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.vassiliki-watersports-festival.com
Φωτογραφικό υλικό των παλαιότερων εκδηλώσεων διατίθεται από την δ/νση http://press.vassiliki-watersports-festival.com/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΕΡΗΣ 6932.305167
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΨΙΔΑΣ 6974.197852

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.