Τρίτη, Απριλίου 28, 2009




Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του CD “Ιt Makes the World come around” με τραγούδια από musicals & movies ο Μάριος Φραγκούλης, θα βρεθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για μία μοναδική συναυλία.
Τραγούδια που έντυσαν μουσικά τα γνωστά σε όλους μιούζικαλς όπως “West Side Story”, “Les Miserables”,” The Phantom of the Opera”, “Cabaret”, “Cats” κ.α, αλλά και αγαπημένες ταινίες του ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου, όπως “De-Lovely”, “Ελλάς η Χώρα των Ονείρων”, “New York New York” καθώς και την ταινία “Guinness” με το τραγούδι “Vita Nuova” του Σταυρού Ξαρχάκου που ερμηνεύει σε πρώτη εκτελεστή ο Μάριος Φραγκούλης , θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής και θα χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά στο κοινό της Θεσσαλονίκης.
Τον τενόρο θα συνοδέψουν οι: Γιώργος Περρής, Σία Κοσκινά και Ελένη-Λυδία Σταμέλλου.
Το μουσικό σύνολο που θα πλαισιώνει τους καλλιτέχνες αποτελείται απ τους: Θωμά Κοντογεώργη (πιάνο), Γιώργο Παναγιωτόπουλο (βιολί), Μικαέλλα Παναγιωτοπούλου (φλάουτο), Μιχάλη Πορφύρη (τσέλλο), Γιάννη Νοταρά (κρουστά).

Προπώληση εισιτηρίων: από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και από τα εκδοτήρια του ΟΜΜΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους.
Πληροφορίες: People Entertainment, τηλ. 210 3629246entertainment@people.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.